Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hétköznapokra melyik BlackBerr...

Hétköznapokra melyik BlackBerryt ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszenek a BlackBerryk, viszont nekem nem üzleti célra kellene (fősulis vagyok), így nem tudom melyik az amelyik hétköznapokra is eléggé felhasználóbarát? Ha jártas valaki a BlackBerrykben, tudna ajánlani valamit? :)
2011. szept. 22. 22:50
 1/4 anonim ***** válasza:

mostanra tévhit az, hogy a blackberry csak üzleti telefon. Amit az elmúlt pár évben és most gyártanak, teljes mértékben felhasználóbarát, kiválóan lehet rajta netezni, zenelejátszó valamelyik készülék film nézésre is alkalmas, remek kamerákkal vannak ellátva. Nekem 8900 Curve-m van, avi-t DivX-et lejátszik, van wifi, szóval nekem teljesen megfelel.

18/F Szakközepes tanuló

2011. szept. 22. 22:55
 2/4 Panda Péter ***** válasza:
nem arról van szó, hogy az átlagfelhasználó igényeit nem tudja kielégíteni egy BB telefon, mert az tényleg nem igaz. arról van itt szó, hogy nem éri meg a felárat, mert egy android kb
2011. szept. 22. 23:43
 3/4 A kérdező kommentje:

első válaszoló:

BIS előfizetés nélkül a mobilneted működik? úgy hallottam muszáj előfizetni. wifi gondolom anélkül is megy.

második válaszoló:

tuuudom, de valahogy mániám lett a blackberry, nem tehetek róla. x)

2011. okt. 23. 20:17
 4/4 anonim ***** válasza:
telenornál regisztráltam a klikkre és tökéletesen működik BIS nélkül :) Természetesen a wifi is működik ezektől függetlenül
2011. nov. 5. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!