Szerintetek megéri a Nokia N9 a felárat egy HTC Desire-el szemben?
Figyelt kérdés
Nálam külsőt tekintve ez a két teló a TOP, és véleményem szerint mindkét készülék egy igen jó vas. Viszont számomra nem egyértelmű, hogy annyival többet érne a Nokia új modellje, mint amennyivel többe kerül. Mi a véleményetek?2011. szept. 21. 22:20
11/13 A kérdező kommentje:
Mármint a MeeGo rendszerrel. Ugyanis van WP7 rendszerrel is egy N9, csak annak Sea Ray a neve.
2011. szept. 25. 16:39
12/13 anonim válasza:
igen tudom. hát szerintem fejlesztgetik majd mind2-t ameddig lehet. ezekbe nagyjából nincs már szerintem sok javítási szükség, legalábbis a wp7 mango már úgyis úgy jön, hogy javított, szóval szerintem a meego-ra nagyobb hangsúlyt fektetnek.
13/13 A kérdező kommentje:
Remélem, hogy nem fogják hanyagolni a MeeGo frissítéseket, mégha jelenleg bukottnak is néz ki a dolog. a WP7-el valahogy nem tudok megbarátkozni...
2011. szept. 25. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!