Hogyan tudnám Samsung Galaxy Ace telefonomon a GPS-t beállítani?
Figyelt kérdés
Beállítások - Vezeték nélküli és hálózati beállítások - ?2011. szept. 21. 14:40
1/9 anonim válasza:
Kicsit lejjebb a Location&Security-nél lesz
2/9 A kérdező kommentje:
Oké, és utána? :)
2011. szept. 21. 14:51
4/9 anonim válasza:
Utána kapcsold be és rakjál fel a telóra mondjuk egy iGO-t!
5/9 A kérdező kommentje:
Az IGo nem csak az Iphone-on fut?
2011. szept. 22. 18:27
6/9 A kérdező kommentje:
Amúgy meg villog a GPS jele és csak keres, keres, de nem talál semmit. :/
2011. szept. 22. 18:47
7/9 anonim válasza:
Nem bármelyik Androidos telóra fel tudod rakni, csak ügyelj a felbontásra... Itt a programot és a hozzá való térképeket is megtalálod:
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
Amúgy én ezekre a beállításokra gondoltam: *#*#3214789650#*#*
2011. szept. 23. 07:19
9/9 anonim válasza:
Egy barátomnak van Ace telója, rákérdezek. Bár igazság szerint nem értem mit kellene állitani. Ha van program és térkép, minden gond nélkül bekapcsolom a GPS-t a beállításoknál (a wi-fi módot nem is kell, az iGO pl. offline is működik) és működik. Ő sem hinném, hogy bármit ilyesmit állítgatott. Nekem is van Androidos telóm, szintén nem vol szükség ilyen beállításra, alapból csak egy jó navigációs szoftverre volt szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!