Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudok hangot hozzáadni...

Hogyan tudok hangot hozzáadni a gps-hez androidos telón?

Figyelt kérdés

Samsung Galaxy Mini telóm van, működik rajta a gps, csak nem beszél, hanem kiírja az útvonalat meg mutatja. Na most ha vezetek egyedül, nem tudom lesni hogy mit ír ki, kellene a hang hozzá.

Azt honnan tudom leszedni hozzá?

2011. szept. 21. 11:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Milyen navigációt használsz?
2011. szept. 21. 12:16
 2/4 A kérdező kommentje:

A telefonba van beépített gps sztem a google map.

De működik amúgy csak nem beszél.

Vagy le kéne még tölteni hozzá egy másik navigációt?

Annyira nem értek hozzá.

Köszi előre is

2011. szept. 22. 21:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért nem beszél. Nálam a gyári navigáció rendesen magyarul beszél. Mondjuk valahol meg olvastam olyat, hogy le kell tölteni hozzá plusz kiegészítést.

Mindenesetre egy másik navigációs programot célszerű beszerezni. Lehetőleg olyat ami nem használ netet. Marketen van 1-2 próbaidős navigáció pl. Aura.

2011. szept. 22. 21:52
 4/4 Laci-1978 válasza:

Ugyanezzel a problémával küzdöttem én is, úgy találtam a kérdésre. Szerencsére én azóta tudom a választ.

Samsung Galaxy Mini (S5570)-t vettem 1 gigás memókártyával. Győrből kimentem vele Rábapatonára, s gyönyörűen pofázott (férfi hang). A telót felvittem Bp-re egy ismerősnek ajándékba. Egész úton csipogott, meg sem mukkant.

Már nem volt nálam a teló, de érdekelt, hogy mi lehetett a gixer, hát rákerestem. Csak kérdések voltak, válaszok nem.

Öcsém pár nappal később vett egy Gio-t (S5660). Pont olyan mint a S5570 csak szebb a képe. A navigációs progi gyári alap, előttünk még senki nem használta, akkor kellett a felhasználási feltételeket elfogadni.

A teló csipogott is ezerrel, de semmi hang. Öcsém veszettül próbálta beállítani, de napokig semmi eredmény. Gondoltam olyanra, hogy a rossz térerő miatt nem jön át a beszédhang csak a hangjelzés, esetleg a belassított net lehet az oka: mert 32 KB/sec-hez nem dukál a kristálytiszta útbaigazítás, de nem ez volt a megoldás, mint kiderült.

Kézbe vette a Gio-t öcsém 5 éves kisfia, s a navi program megszólalt (női hang). De a kis srác nem tudta mit állított át. Mikor öcsém mesélte a sztorit, mellékesen megjegyezte: azóta tettem bele memóriakártyát is, egy 2 gigást.

Na ekkor esett le. Győr-Rábapatona volt memóriakártya, Győr-Bp vonalon nem volt, mert kivettem. A Gio-ban napokig nem volt kártya, s amint bekerült a szervezetébe, megszólalt. Leellenőriztük: kártya ki = csak hangjelzés, kártya be = kristálytiszta beszédhang. Vagyis ha beszéltetni szeretnéd a telódat, akkor nem letöltögetni, frissíteni kell vagy ilyesmi, hanem csak belekúrni egy microSD-t. Miért van így? Ki a szart érdekel? Így van és kész! Így kell elfogadni :)

2014. aug. 25. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!