Olyan telefont keresek, ami "okos" és sokáig (1 napnál tovább) bírja az aksija. Létezik ilyen?
Ha használod folyamatosan, akkor tök mindegy milyen okos telefon, le fog merülni egy nap alatt. Főleg ha mennek rajta különböző alkalmazások /pl. időjárás, naptár, óra.../ ezek mind-mind merítik az aksit. És akkor még nem neteztél, videóztál, játszottál rajta.
Nekem wave 723-am van, amikor tehetem rajta lógok, főleg netezek, így én is 2 naponta töltöm. Ha nem használom másra telefonáláson kívül, úgy bírja 5 napig, de csak ha a wifit kinyomom rajta.
az a baj h én semmit nem csinálok rajta, kb 3x telefonálok, semmilyen alkalmazás nem fut, napi 1x netezek, nem hallgatok rajta zenét... :-D
azért szeretnék "okosat", mert ha nem vagyok otthon, akkor olcsóbb fb-on v gmailen beszélgetni, mint telefonon, de mivel kisbabával vagyok itthon, ezért ez se sűrűn fordul elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!