Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Adatforgalmat generált a...

Adatforgalmat generált a mobil tv szolgáltatásom vagy sem?

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy tegnap este körülbelül 2 órát használtam a mobilt tv-t,és mikor kikapcsoltam látom,hogy a 3g watchdog nevű alkalmazásban az összes 500mb adatforgalmam letelt...

Ezen eléggé csodálkoztam,mivel média mánia s díjcsomagban vagyok,tehát elvileg 10 órányi mobil tv előfizetésem van,ami ugye független az adatforgalomtól...

Viszont elgondolkodtam azon is,hogy mivel a watchdog nem tudja,hogy ezt a t-mobile az adatforgalomtól külön szolgáltatja,ezért automatikusan számlálta,de ez majd a saját számlámon nem fog megjelenni?(semmiféle sms-t nem kaptam a t-mobiletól,hogy lejárt volna az adatforgalmam,bár mivel csak ez az első hónapom,ezért nem is tudom,hogy kell-e nekik ilyenkor küldeniük smst)

Tehát...az lenne a kérdésem,hogy ha valóban úgy van,ahogy én gondolom,akkor hogy lehetne ezt a watchdogon beállítani,hogy amikor a mobil tv szolgáltatást használom akkor ne számolja az adatforgalmamat?

előre is köszönöm a válaszokat!(fontos lenne)

2011. szept. 19. 13:11
 1/1 anonim ***** válasza:
Ez egy jó kérdés! A T-mobilos telefonom ( pl. aGPS) időnként értesít, hogy más rég lejárt a szolgáltatásom, annyi adatforgalmam volt, ami 5 évre is sok. Amikor meg felhívtam a szolgáltató ügyfélszolgálatát, akkor kiderült, hogy még a felénél sem járok, holott már szeptember van. Szóval számol adatforgalmat, de az elszámoláskor azt pl. mobil TV t leszámolják. Szerintem hívd fel a szolgáltatódat, egy pillanat alatt elmondja neked.
2011. szept. 19. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!