Adatforgalmat generált a mobil tv szolgáltatásom vagy sem?
Az a helyzet,hogy tegnap este körülbelül 2 órát használtam a mobilt tv-t,és mikor kikapcsoltam látom,hogy a 3g watchdog nevű alkalmazásban az összes 500mb adatforgalmam letelt...
Ezen eléggé csodálkoztam,mivel média mánia s díjcsomagban vagyok,tehát elvileg 10 órányi mobil tv előfizetésem van,ami ugye független az adatforgalomtól...
Viszont elgondolkodtam azon is,hogy mivel a watchdog nem tudja,hogy ezt a t-mobile az adatforgalomtól külön szolgáltatja,ezért automatikusan számlálta,de ez majd a saját számlámon nem fog megjelenni?(semmiféle sms-t nem kaptam a t-mobiletól,hogy lejárt volna az adatforgalmam,bár mivel csak ez az első hónapom,ezért nem is tudom,hogy kell-e nekik ilyenkor küldeniük smst)
Tehát...az lenne a kérdésem,hogy ha valóban úgy van,ahogy én gondolom,akkor hogy lehetne ezt a watchdogon beállítani,hogy amikor a mobil tv szolgáltatást használom akkor ne számolja az adatforgalmamat?
előre is köszönöm a válaszokat!(fontos lenne)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!