Hogy lehet ezt a Net Startot kikapcsolni smsben vagy ügyfélszolgálaton keresztül?
Figyelt kérdés
Van a T-mobile-nál valami ügyfélszolgálati szám, ahol nem kérnek semmiféle kódot ahhoz, hogy kikapcsolják ezt a szutykot? Előfizetős vagyok, anyám nevén van minden, de ő nem ért hozzá, azt sem tudja milyen jelszót adott meg.......2011. szept. 18. 22:42
2/9 A kérdező kommentje:
Kell a - jel is a NETSTART szöveg elé? És ez mennyibe fog fájni, mert már ez a 1430 sem ingyenes állítólag.......
2011. szept. 18. 22:55
3/9 anonim válasza:
Kell a - jel, az jelenti a lemondást.
Elvileg ingyenes, max egy sms díja.
4/9 anonim válasza:
kell a mínusz jel, nem viccből írta oda
amúgy még mindig ingyenes az sms és a hívása is!
5/9 anonim válasza:
Jelszó kell ha jelszavazta, anélkül nem lehet kikapcsolni sem sms, sem ügyfélszolgálat felhívás módszerrel.
Ilyen esetben személyesen be kell fáradnia valamelyik T-pontba.
Pl. az smsnek így kell jelszó esetében kinézni:
Megrendeléskor:
Címzett: 1430
Tárgy: +SMSJELSZO 12345
Lemondáskor:
Címzett: 1430
Tárgy: -SMSJELSZO 12345
A küldött sms normál díjazású.
6/9 A kérdező kommentje:
Hát köszi mindenkinek. Megpróbáltam, válaszban azt kaptam, hogy nincs jogosultságom blablabla. Valószínű azért, mert céges, ilyen Flottás előfizetés. Pedig elég jó lenne, ha ki lehetne kapcsolni...
2011. szept. 19. 08:10
7/9 anonim válasza:
Flotta esetén a jelszóval megteheted, vagy felveszed a kapcsolatot a céges kapcsolattartóval.
8/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy mi a jelszó, az a baj :( Mindent édesanyám intézett, neki pedig fogalma sincs. Szerződésben benne van esetleg, onnan ki tudom keresni?
2011. szept. 19. 10:52
9/9 anonim válasza:
Akkor be kell mennie annak akinek a nevén van és személyesen elintézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!