Érdemes-e Samsung Galaxy S2-re főzött romot telepíteni?
Kedves kérdező!
Mi az a főzött rom?
Nem jár garanciavesztéssel, csinálj biztonsági másolatot a gyáriról, azt bármikor visszaállíthatod.
Én biztos, hogy lecserélném, az eddigi tapasztalataim szerint a főzött romok fényévekkel gyorsabbak, mint a gyári, plusz nincs szükségem a gyári alkalmazásokra, mindenre van bejáratott (bár a gyári alkalmazásokat Titaniummal is le lehet törölni).
"Nem jár garanciavesztéssel, csinálj biztonsági másolatot a gyáriról, azt bármikor visszaállíthatod."
Nem jár garanciavesztéssel, persze...
Biztonsági másolatot, amit rendszerszinten is vissza lehet állítani, csak rootolás után recovery telepítéssel lehet csinálni. Abban pedig ott lesz a rootolás és a recovery is ha visszaállítod.
szerintem ne csináld meg mertha nem értesz hozzá el is romolhat a készülék(tapasztalva sajnos:((( )
deha gazdag vagy és van pénzed és nem félsz attól hogy elromlik nyugodtan csináld meg:)
én szerintem nem érdemes!
gyárilag is nagyon ütős, és nem érdemes kockáztatni!
vagy pedig vidd el olyanhoz aki ért hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!