Nemrég vettem Samsung Galaxy mini-t (itt ajánlották és megvettem) és kerestem rá játékokat meg nagyon jó programokat, de nem találtam! Linkelnétek pár oldalt?
Azért ne hülyézzétek le szegényt :D
Menüben van egy zöld szatyor ikon Market (vagy vmi hasonló) névvel.
Wifi bekapcs, market megnyit. Ott kiválasztod, hogy apps vagy games. Aztán hogy ingyenes vagy fizetősek érdekelnek. Vagy felmész a nokiaprogramok.hu-ra (milyen meglepő), majd ott baloldalt Letöltések, aztán android programok illetve játékok. De a google is a Te barátod, nomeg az appbrain.com. Sorolhatnám még, de nem akarom. Ezekhez is 2-3 nap hidegélelemmel kell nekiugorni.
Nem sértő szándékkal írom de: Atya úr isten :D.
A menüben a Market egy zöld-fehér kis szatyor ami negy android van rajta. Google fiókot csak tudsz rajta csinálni(mert írja az utasításokat) mert először azt kell mielőtt belépsz a marketbe.
Egy NEM sértő szándékú megjegyzés: Ha már androidost vettél illet volna utánanézned egy kicsit, hogy honnan tudsz letölteni :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!