Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit a teendő olyankor ha az i...

Mit a teendő olyankor ha az i phone-t csatlakoztatom az i tuneshoz és ráteszek egy játékot és kiirja hogy not signed in nincs aláirva digitálisan, most frissitettem szoftvert. Mi a teendő ilyenkor?

Figyelt kérdés
2011. szept. 15. 16:42
 1/10 anonim válasza:
60%

Van ID-d? Ha nincs, akkor kell csinálni, mert csak annak a segítségével tudsz letölteni játékokat. Ha pedig van, akkor jelentkezz be.

* ID: azonosító, amely az itunesben van

2011. szept. 15. 16:47
 2/10 A kérdező kommentje:
de én nem pénzért töltök játékot hanem torrentről hozom le őket és hiába id-t regisztrálom ezért fizetni kell torrentről hozom le de nem müködik kiirja hogy x y not installed because not signed in érted?:D
2011. szept. 15. 16:49
 3/10 A kérdező kommentje:
de te a store-ra gondolsz nem?
2011. szept. 15. 16:54
 4/10 anonim ***** válasza:
71%

Először is Iphone, Itunes, nem i phone, i tunes.

Az appstore ingyenes, persze vannak benne fizetős alkalmazások is. Torrent-ről te elég nehézkesen fogsz bármit is rátenni a mobilodra, esetleg ha jailbreak-elve van.

2011. szept. 15. 17:38
 5/10 A kérdező kommentje:
Jailbreakelve vanigen és már tettem rá játékot torrentről de most frissitettem a szoftvert és nem tok rá tenni ennyi az egész
2011. szept. 15. 17:53
 6/10 A kérdező kommentje:
a másik az hogy minek javitassz ki ugy irok akármit ahogy kedvem van és ha érted akkor meg minek oktatsz ki ezt ne kössz!
2011. szept. 15. 17:54
 7/10 anonim ***** válasza:

ma 17:38: Az pontosabban iPhone és iTunes, mindig kis i az eleje... Szóval te is elírtad :)

Kérdezö: Beregisztrálsz az AppStore-ban egy felhasználóért és ennyi, valószínüleg az a baja, hogy nincs milyen felhasználódhoz társítania a játékot. Hiába feltört játék, attól még regisztrálni kell.

Ha az megvan akkor pedig szépen csak berakod az Apps részre iTunesben és szinkronizálod a telefonodra. Installous-t meg le kell töltened Cydia-ból, ha azt is akarod, hogy müködjenek a feltört játékok.

2011. szept. 15. 18:38
 8/10 A kérdező kommentje:
nem tudok regizni mert kér fizetési cuccokat tod master card meg ilyenek nem értem ezt
2011. szept. 15. 19:19
 9/10 anonim ***** válasza:

Bemész az AppStore-ba, rámész egy ingyenes alkalmazás letöltésére. Bejön egy kis ablak ami kéri, hogy jelentkezz be. Ebben az ablakban rámész a regisztrálásra és a kártya megadásánál lesz olyan lehetöség, hogy "None", tehát nem adsz meg kártyát.

Ennyi az egész, szívesen.

2011. szept. 15. 23:33
 10/10 A kérdező kommentje:
thx(:
2011. szept. 16. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!