Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ingyenes a facebook a telómon?

Ingyenes a facebook a telómon?

Figyelt kérdés

Van egy Samsung Star 2-es telóm és telepítve van alapból a facebook. Az azt is jelenti, hogy ingyenes? (ja és telenoros vagyok (előfizus))

Ne szóljatok le, normális válaszokat kérek!!! Köszönöm.

2011. szept. 15. 09:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Az új telefonokba már gyárilag bekerülnek népszerű oldalak elérhetőségei alkalmazás formájában (twitter, facebook, flickr, picasa, stb...). Az, hogy ingyenes-e a szolgáltató szabja meg, ami t-mobile-nál bizonyos feltételekkel megvalósulhat (akkor sem a telefon alkalmazásával). Az, hogy ilyen oldalakhoz gyorsgomb található a telefonon, még nem jelenti azt hogy te ingyen használhatod. Amilyen netelérési csomagot előfizetsz, annak a feltételei szerint kerül kiszámlázásra bármilyen oldalon való böngészés.
2011. szept. 15. 09:52
 2/7 anonim ***** válasza:

Be kéne tiltani a fészbukot komolyan.

Hihetetlen, hogy mindenki teljesen megvadul tőle/érte.

2011. szept. 15. 10:03
 3/7 bp1985 ***** válasza:
Miért lenne ingyenes? Te hol olvasod, hogy ingyenes? Ennyi facebook kockát az ismerettségi körömbe nem találok, mint itt gyk-n két nap alatt.
2011. szept. 15. 14:35
 4/7 A kérdező kommentje:

Basszus nem mindegy neked, facebook-ozok vagy sem? Ez egy kérdés volt..ha eleged van a face-s kérdésekből kopj le barom -.-

Nem azért kérdeznek itt szerintem az emberek mert másokat akarnak idegesíteni (legalábbis a legtöbb) hanem mert nem tudnak valamit. Ennyi!!!

Én pl nem tudtam, hogy miért van feltelepítve, azt hittem, hogy ingyen van és azért.

A többi válaszolónak viszont köszönöm :) (lehet h nektek is elegetek van vagy valami, de legalább nem vagytok bunkók mint egyesek:))

2011. szept. 15. 19:16
 5/7 A kérdező kommentje:
Helyesbítek: AZ ELSŐ VÁLASZOLÓ!!!! :)
2011. szept. 15. 19:18
 6/7 bp1985 ***** válasza:
De te valahol olvastad azt, hogy a telenornál van ingyenes facebook? Vagy azt, hogy a kliens ingyenes? Ha használtad volna a keresőt, ahogy a szabályba is le van írva, nem kellett volna megkérdezned 450.-ik emberként.
2011. szept. 15. 19:31
 7/7 A kérdező kommentje:
kopjál már le te bunkó! nem kell ide írni és szevasz. további sikeres válaszokat kívánok neked p*cs -.-
2011. szept. 15. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!