Lehetséges h elviszik szervízbe a telóm és egy másikat kapok vissza? (lent)
lehet h csak képzelődöm!!!! de most hoztam haza a szervízből a telóm és mintha nem az enyém lenne. ezt abból gondolom h egyszer véletlenül beraktam körömreszelő lellé és lett raja pár karc szerencsére nem túl feltűnő de nekem mégis feltűnik h nincs rajta és a billentyűzet egy része is tutira nem ugyanaz!!! + nemrég vettem rá új fóliát ami szintén ki van cserélve (ezt onnan tudom h nekem sima átlátszó fólia volt rajta most pedig az eredeti fólia van aminek kék az alja) szóval ki lett cserélve a fólia ami nem is zavarna de az alja már elkezdett feljönni és tele van karcokkal ( magyarul úgy néz ki mint mielőtt lecseréltem egy új fóliára)
nemtudom h képzelődöm e de egyszerűen nem hagy nyugodni a dolog... sajnos már üzleten kívül szereltem össze és akk vettem észre ezeket.. nemtudom mit csináljak. sztetek???
húú kicsit sokat írtam de megköszönném h ha csak a véleményeteket elmondanátok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!