Hogyan telepíthetem az android marketet a Samsung Galaxy-mra?
Figyelt kérdés
Véletlenül letöröltem, és nem jövök rá hogy hogy kell..2011. szept. 13. 17:30
1/16 anonim válasza:
XDA-n láttam 1-2 helyen recoveryből telepíthető Marketet. De az is elég lesz szerintem ha csinálsz egy teljes visszaállítást. Máskor meg figyelj oda, hogy mit csinálsz. Mint látod rootolt telefonnál milyen könnyű elrontani dolgokat.
2/16 A kérdező kommentje:
Pontosan hogy?
2011. szept. 13. 19:36
4/16 A kérdező kommentje:
Hogyan telepíthetem a reconvery-ből? vagy máshonnan.
2011. szept. 14. 17:06
5/16 anonim válasza:
Letöltöd a zip fájlt amiben van az egész, felteszed a kártyára és mint ha egy rom lenne úgy fel is tudod tenni. Mondjuk akkor már fel is lehetne tenni egy másik romot.
6/16 A kérdező kommentje:
fel lehet tenni rá egy 2.x-es romot?
2011. szept. 14. 17:53
7/16 anonim válasza:
Ha van rá elérhető igen. De nem tudom, hogy a galaxy-ra készítettek-e romot. Nem hinném, hogy túl népszerű telefont lett volna, ellenben az utód modellekkel (spica, mini, 3, 5, 551, s, s2 stb.)
8/16 A kérdező kommentje:
marketet csak rom cserével lehet rárakni?
2011. szept. 14. 18:11
9/16 anonim válasza:
Nem. Egy teljes visszaállítással is vissza kell jönnie. Csak felvázoltam ezt is mint alternatív lehetőséget.
10/16 A kérdező kommentje:
De miután feltettem a rom-ot már nem volt meg
2011. szept. 14. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!