IPhone 4 16GB telefonom, hogy tudnám újra aktiválni?
Figyelt kérdés
Kaptam a pasimtól egy iphone telefont!Azonban miután szakítottunk, elvette tőlem, és kiszedett belőle mindent, majd vissza adta!Nem tudom, hogy tudnám újra aktiválni, mivel tartozékom sincs hozzá!Gondoltam, hogy beviszem egy telefonos szervizbe, de mivel nem ismerem a telefont, és félek, nehogy nyomkövető legyen benne!Szóval, mit tegyek?2011. szept. 13. 15:40
1/3 anonim válasza:
Mit kiszedhetett az a SIM kártya és memória kártya. Melyik operátornál használtad? Vegyél egy új SIM kártyát és használd egészséggel! Azt megnézheted bekapcsolás után, hogy van rajta esetleg olyan program ami pozíciót jelenthet.
Esetleg nyomjál rá egy gyári reset-et és akkor nem lesz rajta olyan program amiről nem tudsz.
3/3 anonim válasza:
Ha azt sem tudod, milyen "tartozékok" kellenek egy mobil működéséhez, minek neked egy okostelefon? Neked egy 3410-es való kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!