Angeldays kérdése:
Szerintetek milyen mobilt vegyek? Surgos valaszokat!
Figyelt kérdés
Igazabol a kriteriumaim: legyen erintokepernyos, legyen hozza fizikai qwerty gombsor, normalisan lehessen rajta zenet hallgatni, fusson el rajta egy ket jatek( nem kell h a legujabbak legyenek), es lehessen rajta konyvet olvasni. Ar nem gond, mivel nalunk olcsobbak a telefonok:)2011. szept. 13. 00:40
11/17 anonim válasza:
A galaxy S II. mégis mióta egyezik meg a galaxy 551-el???
12/17 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat...nézegettem az x10 mini pro-t, de az nekem nagyon kicsi.....na majdcsak lesz vmi...
2011. szept. 19. 15:05
13/17 anonim válasza:
Xperia mini pro (x10 nélkül)
14/17 A kérdező kommentje:
már megvan: HTC Touch Pro2! De azért köszi a válaszokat!
2011. szept. 26. 17:10
15/17 hurikan23 válasza:
Jó régi, ma már elég elavult telefont találtál...
Végülis mindegy, te tudod...
Az xperia mini pro már az android miatt is sokkal jobb vétel lenne, de windows mobile 6.1...
16/17 A kérdező kommentje:
Bocs, de nekem nem kell legújabb csak tudja azokat amiket leírtam...tudod, kinek mi... amit meg írtál az xperia az elég kicsi...szóval ennyi...
2011. okt. 1. 21:15
17/17 A kérdező kommentje:
na jó...mégsem az lesz....elég lesz a sima érintőképernyő is....asszem sony ericsson xperia x10...az legalább elég nagy:):)
2011. okt. 5. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!