Desperadó kérdése:
Hogy tudnám azonnal törölni magam a Facebook oldalról?
Figyelt kérdés
2011. szept. 12. 23:18
1/8 anonim válasza:
Sehogy. De nem azonnal sem lehet.
Csak felfüggeszteni a porofilt.
3/8 anonim válasza:
dehogynem, lehet véglegesen is törölni. csak annak asszem van egy "elbírálási időszaka", ami alatt nem léphetsz be, különben a törlési kérvényed semmissé válik és minden marad a régiben.
magyarul azonnal törölni magad nem tudod. vagy felfüggeszted gyorsan, vagy törlöd, de az eltart egy ideig.
4/8 anonim válasza:
5/8 A kérdező kommentje:
lányomat zaklatják a facen.
sajnos megmondta neki a jelszavát is,amit most nagyon sajnál,és a ránehezedett nyomás miatt mondta meg neki.
hogy lehetne legalább a jelszót megváltoztatni?
2011. szept. 13. 10:35
6/8 anonim válasza:
Én csak az én véleményemet tudom leírni: hagyja a facebook lapját, vagy mit, és csináljon másikat, más néven, más jelszóval. A régit ne látogassa.
7/8 anonim válasza:
Robbantsd fel a facebook szervereket világszerte, más megoldás nincs.
A lányod komolyan elárulta valakinek a jelszavát? Az illető még nem változtatta meg?
8/8 A kérdező kommentje:
nem változtatta meg. de ráveszem valahogy hogy hagyja az oldalt és csináljon másikat,amit csak a barátai fognak ismerni
2011. szept. 14. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!