Miért visszhangzok, ha bizonyos emberekkel beszélek mobilon?
nekem is ugyanilyen telóm van:D
nálam is ezt csinálja..de csak ha vezetékest hívok/vezetékes hív..a telóval van baj ezek szerint..
Attól hallod visszhangosan mert a telefonok digitalizálják a hangot ezért néhény 10 vagy 100mS-ot késik a hang, és telefon függően vissza hallod a saját hangodat is, plusz a szolgáltatónál is néha "ki lehet fogni" egy roszabb vonalat ami vagy halkabb vagy visszhangosabb mint a többi.
Egyégként minden vonalom hallod vissza magadat mert ha nem így lenne akkor egyre hangosabban kezdenél beszélni és a végén már mind a ketten ordítanátok. Mármint az akit hívtál és te is, úgy értem.
Semmi köze a lehallgatáshoz az egész dolognak, nyugodt lehetsz. Ha ilyen hatása volna a lehallgatásnak akkor nem érne semmit az egész, mert mindenki észrevenné, túl nyilvánvaló lenne. Ez csak "városi legenda".
Nekem is szokott néha visszhangozni, de az is érdekes, hogyha arrébb mozdulok akár csak 10-20 centit is akkor már nem visszhangzik.
Amúgy nem kell félni nem hallgatnak le, mindössze 4 évig megőrzik minden egyes telefonhívásodat, amit csak rendőrségnek illetve a bíróságnak adnak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!