Sony Ericcson Xperia x8 - Internet?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Hogyan tudnám beállítani az internetet?
Az a gond,hogy olyan dolgokat meg kell adni,amiről fogalmam sincs,hogy mit jelent.
-Hozzáférési pont neve
-Proxy
-Port
-MMSC
-MMS-Proxy
-MMS-Port
-Hozzáférésipont-név típusa
Mit csináljak?Segítsetek légyszi :D
2011. szept. 12. 19:37
1/11 anonim válasza:
Ha van mobilnet előfizetésed hívd fel a szolgáltatód, ezeket az adatokat tőle kaphatod meg.
2/11 anonim válasza:
mivan? ha van lakasodban wifi v ahova mész csak simán bekapcsolod telon connect és mehetsz netezni..
3/11 A kérdező kommentje:
nincs wifi
2011. szept. 12. 19:51
4/11 anonim válasza:
Első vagyok: segítenék, de nem tudom a NET hozzáférés melyik formáját akarod használni!
Ha nincs WiFi akkor a mobilNET előfizetéssel lehet, de erre válaszoltam!
Ha nem árulod el még ezek után se, hogyan vársz segítséget?
5/11 anonim válasza:
6/11 anonim válasza:
Ha van wifi akkor ingyen netezhetsz,ha pedig nincs és ugysem működik akkor le van tiltva az adatforgalmad. Beállítások-Vezeték nélküli és mobilhálózatok-mobilhálózatok-adatforgalom és pipa :-)
7/11 A kérdező kommentje:
Sikerult beallitani:)
2011. szept. 13. 22:06
9/11 hurikan23 válasza:
Szerintem nem a te válaszod alapján...
"Ez a válasz 67%-ban hasznosnak tűnik."
Azt írta a kérdező, hogy beállításokat kell megadnia.
10/11 anonim válasza:
ugyan ez a problémám hogy sikerült megoldanod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!