Iphone 3Gs-t vagy valami Androidos telefont vegyek? Esetleg szóba jöhet a WP7?
Úgy tűnik, hogy elég jutányos áron, kb 50 ezer forintért tudnék egy még garanciális Iphone 3gs-t vásárolni.Esetleg nézzek valami Androidos cucc után?Esetleg a Windows Phone 7?
Egy telefontípust és egy körülbelüli árat is fűzzetek hozzá kérlek.
Jelenleg Samsung Galaxy 3-at használok.
Mindenképp a 3GS-t javaslom neked. Nekem is ilyen van... tökéletesen megfelel mindenre. Alkalmazás az AppStore-ban van 500.000 körülbelül, aminek legalább a fele tényleg igényes és jó, ebbe beletartozik a rengeteg különbözö játék is :)
Én is netezésre, zenehallgatásra és játékra használom leginkább és erre teljesen tökéletesen meg is fele... Soha nem volt még vele semmi gondom, soha nem fagyott le semmi és gyors is :)
Persze azért az iPhone 4 jobb, hiszen újabb.. ha megteheted akkor várd meg amíg kijön az iPhone 5 és akkor a 4 ára talán leesik és megveheted azt :)
Ne áltassátok magatokat az i4 ára nem fog jelentősen csökkenni. Elég megnézni, hogy a 3GS ára is alig csökkent azóta, hogy kint van az i4 is.
Vagy max valami baromi drága díjcsomaggal lehet olcsón megvenni.
Azt nem írta a kérdező, hogy mennyi idős a telefon, viszont 50e-ért alkalmi vétel. Én gondolkodás nélkül megvenném ennyiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!