Xperia X8 főzött rom után nem indul?
Nem lép túl a Sony Ericsson feliraton, hogy lehetne elindítani?
Nem jön be az xrecovery, pc companion-nal nem tudtam javítani...
Millió köszönet!!!
Sikerült felraknom az oldalon lévő X8-as romot:X8 2.1.1.C.0.0._un
Ez most egy gyári romnak tűnik.
Akkor most kezdhetem előről a rootolást és a recovery telepítést.
Néztem a flashtool-ban van root és recovery, ezzel csinálhatom?
Korábban a SuperOneClick-el csináltam és kézzel másoltam a recovery fájlokat.
Ezzel megbízható?
Amúgy ment a zöld kéz!
Sziaszok!!!!!!!!!!! :)
UH ÉNIS PORUN JÁRTAM EZEL A TÉGLÁS DOLOGAL DE NAGY SZERENCSÉMRE RÁ AKADTAM A TI BESZÉLGETÉSETEKRE NAGYONSZÉPEN KÖSZÖNÖM MIND2TÖKNEK Berta Imre NEKED AZÉRT MERT ELRONTOTAD A TELOD ÉS IDE KÉRDEZTÉL A VÁLASZOLONAK MEG AZÉRT MERT IGAZ ELÉGÉ NEHEZEN FOGTAM FEL H HOGYAN IGAZODJAK EL ITT DE SIKERÜLT KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!!! :):):):):):):):):):):):):)
Ebbe én is belefutottam (x10 mini pro), de pc companion-nal is meg lehet csinálni. Szoftverfrissítésnél kiírja, hogy nincs teló csatlakoztatva. Rányomsz a javításra, tölt egy csomót, kiadja a telólistákat, kiválasztod a sajátod és dobja fel a gyárit. Én mindig így csináltam:)
A főzött rom felrakásához mindenképp a flashtoolt ajánlom! Azzal egyszerű, gyors, könnyű, lehetetlen elrontani:)
HELP!!!
Flahs toolal rootoltam és unlockoltam a bootloadert. Ezután a telefonon nem csinál semmit még a töltést sem veszi fel.
Valami ötlet lehet valamit csinálni vele vagy levélnehezék lett belőle?
Előre is köszi.
Kinyitottad a bootloadert?
Akksi alatt mi a gyártási idő?
11W34 formátumban van.
Olvastam róla, hogy egy bizonyos idő után nem lehet így, mert meghal a teló.
Sajnos több gyártási hetet is láttam, nem tudom melyik a valós, de 11w33 és 11w40 között van az igazság. Az ezutáni x8asokkal nem ajánlják a próbálkozásokat (bár xda-n az egyik srác kinyitott egy 11w42est)
a számok: évszám w hét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!