Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefon ajánlanátok nekem?

Milyen telefon ajánlanátok nekem?

Figyelt kérdés
Mindeképp qwerty billentyűset akarok a nokia n97-et és ebből a minit is néztem meg a nokia c6-ot meg a nokia e7-et( ami nekem mondjuk kicsit drága). Mindenki leszarozza a nokiákat mert symbianosok és azt mondják inkább legyen andoridos de nem tudom hogy milyen androidosak vannak amik qwerty-sek és legalább 5megapoxeles kamerája van... az xperia meg a x10 mini pro nem tetszik. SZoval kérlek ha tudtok ajánljatok nekem valamit. Nagyon megköszönném.
2011. szept. 10. 14:32
 1/4 anonim ***** válasza:
23%

Motorola Milestone, Milestone 2

Samsung Galaxy 551

HTC Desire Z

Sony Ericsson Xperia mini pro (nem az x10 mini pro)

2011. szept. 10. 14:38
 2/4 anonim ***** válasza:
45%

Új Xperia mini pro. Vannak igényeim mobilokkal kapcsolatban, egy Nokia N70-et cseréltem le rá, mert 5 év óta ez az első olyan telefon, amit

emberi áron

teljes qwerty-vel

jó kamerával

jó minőségben

lehet kapni, és minden tekintetben töbet nyújt az előzőnél. Szóval számomra ő a tökéletes telefon. Régi X10 mini pro kijelzője nagyon kicsi, de az új xperia mini pro-é már teljesen emberi méretű, nagyon jól használható. Igaz, a kijelző és a szenzorok érzékenységét szokni kell.

Érintős Nokiát pedig ne vegyél, ha jót akarsz magadnak. Az n900 valamikor nagyon jó volt, de lassan nem fogják támogatni, így az sem éri már meg.

2011. szept. 10. 15:29
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Hát igazából egyik se nyeri el a külsővel a tetszésemet...szóval hiába jó amit tud nekem a külső is fontos azért..

Szóval további ajánlatokat várok:)

2011. szept. 10. 16:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Ami esetleg tetszik az a samsung galaxy 551...de azért az se olyan szép
2011. szept. 10. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!