IPhone 4 tulajdonosok vannak itt? Lent több.
Figyelt kérdés
Az a hír járja, hogy akinek iPhone-ja van az nem bírja elviselni ha nem a legújabb van neki. Te (igen Te aki most ezt olvasod) lecseréled a 4-est amint megjelenik az új iPhone? Nem tart vissza magas ár meg hogy mennyit buksz a mostani telefonodon?2011. szept. 10. 11:44
1/13 anonim válasza:
hát én rögtön veszek újat. a régit meg teszem fel vaterára... szerintem megéri, az a kis pénz ne vág földhöz...
2/13 anonim válasza:
Csak akkor cserélek, ha olyan tudománya van/lesz az újabbnak, amire nekem szükségem is van és a régi nem tudja.
Különben minek? Pénz egyébként nem számítana, nem képezi mérlegelés tárgyát. Én a mobilomat használni és nem mutogatni veszem.
4/13 anonim válasza:
Megjelenés után fél évvel cserélem kb.
5/13 anonim válasza:
a legtöbben lefogják, hidd el. nem véletlenül fog közel 300 ezerbe kerülni, mert a fanok bármilyen áron megveszik.
amúgy pont ezt írtam tegnap egy kérdéshez :)
6/13 anonim válasza:
Utolsó okostojás: Senki se kérdezte az androidmániásokat itt.
Egyébként nekem 3GS-em van... Én 4-et szeretnék venni.. talán az 5 kiadása utána áresés után majd megtudom venni :)
7/13 anonim válasza:
akkor te csóró vagy az iphone-os körökben :)
8/13 anonim válasza:
te meg amúgy nem a többség vagy. a válaszom meg rohadtul nem androidmániás.
9/13 anonim válasza:
Gratulálok, újabb két hasztalan válasz töled :)
Igazán elfoglalhatnád magad valamivel napközben...
10/13 anonim válasza:
nekem van munkám.
te nem találod a helyed soha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!