Mikor jön ki sony ericsson xperia x8-ra a 2.3.3 szoftver?
Figyelt kérdés
2011. szept. 10. 11:14
1/6 anonim válasza:
tedd fel a 2.3.5öt nem hivatalosan fennt vanb :)))
2/6 anonim válasza:
én feltettem és abba vmi durva 3d motor van meg 2d hogy nem akadozik az angry birds -se :)
3/6 anonim válasza:
soha nem fog ki jönni 2.3.x SOHA.
de fel lehet tenni rá nem hivatalosan ,de ha így akarod akkor nagyon sokat kell egy ojan embernek olvasgatnia róla aki nemismeri még a 'főzött Rom Telepítését a telóra'
DE HA RÁM HALGATSZ FOGOD ÉS ELADOD A GEC*BE AZT A SZAR X8 AT ÉS VESZEL HELYETTE 1 Huawei IDEOS X3 -AT ÉS AVVAL SOKKAL JOBBAN JÁRSZ MERT ARRA VAN 2.3 ALAPBÓL,
ÉS NE AZT NÉZD HOGY MÁRKÁTLAN,ÉN NÉZTEM ÉS ELÉGGÉ JÓL VAN ÖSSZERAKVA ,UHOGY CSAK AZT TOM MONDANI H. ADD EL AZ X8 AT
4/6 anonim válasza:
mi az hogy szar X8? :O igenis jó... elérhető áron jó teló, persze ha te 100E forint körül megengedheted magadnak a telókat akkor hajrá
5/6 anonim válasza:
SOHA. Legalábbis hivatalosan soha. Nemhogy a 2.3 de még a 2.2 se fog rá kijönni SOHA hivatalosan.
6/6 anonim válasza:
elérhető X8-nál 5.000-el drágább de sokkal jobb telefon amire még 2.2 is van: ZTE Blade.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!