A Nokiáknak van olyan adatforgalmi díja, mint a Sony Xperiáknak?
C5-03am van egy hete. Meglepődhetek a számlán? :D
( a sonynál az adatforgalom bekapcsolásakor felszámolt összegre gondolok )
A nokiáknak is van.
Vagy mit gondoltál, a nokiákra ingyen adják a szolgáltatók a mobilnetet?
De nem csak a SE-nak, hanem minden okostelefonnak pl. samsung-nak is van adatforgalmi díja.
Hát nem tudom miért emelted külön ki az xperia-t, de ez minden un. okostelefonnál ugyanígy van.
Ha nem akarsz meglepődni, fizess elő valamilyen netcsomagra...
Wifi bekapcsolásakor nem számít fel semmilyen díjat egyetlen xperia, de más androidos telefon sem.
Itt valamit qrvára félreértesz...
Nem arról van szó, hogy bekapcsoltad a wifi-t és amikor nem használtad lecsatlakozott a wifi hálózatról?
Energiatakarékosság miatt úgy van minden telefon, nem csak az xperia, beállítva, hogy ha nem használod a wifi-t, kikapcsolja.
Vezeték nélküli hálózatoknál a wifi résznél lehet a wifi-alvást beállítani, csak körül kell nézni és nem kapásból fikázni...
Ugyanis ilyenkor (nemcsak az xperia) ha van elérhető mobilnet, átkapcsol arra.
Egy ismerősömnek számolgatta fel az xperiája, 3000 ft-ot.
Nem fikázok senkit, nem tudom hogy működik és érdeklődök.
Akkor mondd meg az ismerősödnek, hogy ez egy okostelefon és ezeknél így működik... (Ha Samsung Galaxy S2-je lenne annál is...)
Bizonyára arról volt szó, hogy amikor nem használta a telefont, kikapcsolt a wifi és utána a mobilnetet használta.
Ezeken a telefonokon egy csomó háttérben futó alkalmazás van amik időnként csatlakoznak a netre.
Ha el akarja kerülni, akkor állítsa be a wifi beállításoknál amit írtam (wifi alvás irányelv:Soha), vagy ugyanitt a vezetéknélküli beállításoknál a mobilhálózat résznél vegye ki a pipát az adatforgalom mellől.
Esetleg fizessen elő havi 590 ft-ért, ha t-mobile-os a go net S csomagra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!