SoS. Hogy tudom számítógéphez csatlakoztatni?
Galaxy ace telefonomat,nem érzékeli a számítógépem...nem régen vettem(2-3 nap),semmit nem csináltam vele,de fontos lenne pár zenét ráraknom...
Szóval mit kell csinálnom hogy tudjak rá zenéket tenni?? Hogy érzékelje a számítógép a telefont?
Több lehetőséged is van:
1. ha adtak hozzá USB-kábelt, azzal a legegyszerűbb. Dugd össze a telefont és a gépet, innentől tudsz fájlokat leszedni róla vagy felrakni rá.
Ha esetleg ezt nem érzékeli, akkor valsz adtak hozzá egy cd-t, amiről telepítened kell az illesztőprogramot.
2. veszel egy kártyaolvasót és egy MicroSD memóriakártyát. A memo-kártyára rátöltöd, amit kell, és berakod a telefonba.
3. veszel a géphez hordozahtó BlueTooth-t, és azon keresztül küldöd át a zenéket a telóra.
1. adtak hozzá,nem érzékel...
2. cd-t nem adtak hozzá....:S
3. de nekem holnapra kell...:S
Szóval ugyan ott vagyok...szóval usb kábel van hozzá.mást nem adtak....
Szóval most mit csináljak?? az előző telefonomon a memória kártyát érzékelt...itt miért nem??
A kártya a telefon új....de most semmit sem érzékel...:S
összedugod a telefont a géppel.
a telefonon megjelenik az usb csatlakozás ikonja felül.
lehúzod a felső tálcát
ráböksz az usb csatlakoztatva szövegre.
kijön egy menü, innen értelemszerűen.
Köszönöm! :)
Sikerült,egy honlapon találtam részletes leírást,nem hagyott nyugodni a dolog!
Köszönöm!
Még egy kérdés...amit rátettem zenék közt van olyan amit beállítanék csengőhangnak...hogyan kell? :)
Köszönöm,megoldottam ...:)
De tényleg nagyon rendesek vagytok,köszi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!