Milyen díjcsomagot válasszak?
Figyelt kérdés
iylen vagy hasonló telót szeretnék venni akr internettel.most az az igazság hogy nemtudok kiiagzodni annyi lehetőség van,először is myeliket kell nézni?új előfizetés vagy régi megujitás?már tíz éve a t-mobilnál vagyunk,de nem én vagyok aki a számlát fizeti.ja és hogy meyik lenne a legolcsóbb megoldás?
2011. szept. 9. 18:45
1/5 anonim válasza:
Nekem is ilyen van. Mi FUN díjcsomagban vettük :)
2/5 anonim válasza:
Vagy ha nem fontos hogy sok legyen a net, akkor Go Net M amivel 10 355Ft-ért a tiéd a teló + havi 1000ft a net (100 mb-os és nincs túlforgalmazási díj).
3/5 A kérdező kommentje:
hát akkor az elég jó ár nem? bár nagyon rég néztem utoljára de olyan teló kéne amin van wifi:)
2011. szept. 9. 19:21
5/5 A kérdező kommentje:
tudom:D azért akarok ilyet
2011. szept. 9. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!