Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megérte vennem egy fekete...

Megérte vennem egy fekete Samsung s5230-as telefon ennyiért?

Figyelt kérdés

Elsősorban amire nekem kell arra megfelel. (fényképezni, zenét hallgatni, és klassz a megjelenése, nekem tetszik) A telefon használt, és kisebb karcok ezért vannak rajta, viszont 14 ezer Ft-ért vettem, használt-mobiltelefonos boltban. A kategóriában a társa a Nokia 5230-asom is volt nekem régebben, viszont azt eladtam, mert kellett a pénz.

(azok pedig használtan is majdnem 20-22 körül vannak) Most pedig ennél többet nem nagyon tudtam volna rá áldozni. Ezért döntöttem a Samsung mellett. (Sokan szidják, pedig van amiben meg ez tud többet a Nokiánál)

Mennyire csináltam jó vagy rosszul? Megérte ennyiért?

Köszönöm a válaszokat!

2011. szept. 8. 10:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Az 1. válaszoló vagyok, lekopogom,de nekem semmi bajom nem volt a készülékkel eddig és áprilisban volt 1 éves...
2011. szept. 9. 14:38
 12/16 A kérdező kommentje:
Nekem sincs vele bajom, és amit elmondásból hallottam hogy 3 napnál többet nem tud az akksija, nekem elmegy 5 napot, úgy hogy nyomogatom egész nap zenével,kamerával, meg beszélek is rajta, jó nem reggeltől estig. De említettem, hogy Nokia 5230-at akarok majd, amit októberi fizumból meg is veszek. Az jobb telefon, de semmiképpen sem szidom ezt a Samsungot. Ezelőtti telefonom is Samsung volt(E-250) és 4 éven keresztül kifogástalanul működött. És nem azért adtam el mert elromlott volna.
2011. szept. 12. 08:02
 13/16 A kérdező kommentje:
Meg van a karcnmentes független fekete Nokia 5230-asom.:) Elcseréltem a Samsung S5230-ra úgy, hogy ráfizettem 5000 Ft-ot.:)
2011. szept. 15. 11:49
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom,itt mindenki azt irja,hogy egy kalap szar ,de a környezetmben nagyon sok embernek van és egyik sem panaszkodik rá vagy hordja szervizbe.Persze egy iphonehoz vagy galaxy s2 höz képest nyilván szar,de sokan nem értik meg,hogy nem kell mindenkinek nagy tudású telefon,nem utolsó sorban pedig pénze sincs rá mindenkinek. Nekem középkategoriás érintős telefonom van,de az is cska azért mert áron alul tudtam venni.használtam már ezt a samsungot egy darabig,szerintem nincs vele semmi gond,amire ki lett találva arra megfelel. csak most ezt kell fikázni,meg a fila táskát :D:D
2011. szept. 15. 20:59
 15/16 bp1985 ***** válasza:
30%

A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:59

Azért, mert a te környezetedbe lévő mittomén 5 db jó, nem azt jelenti, hogy az összes többi is jó. Tudod, amikor bevittem exemét szériahibával, meglátta a kezembe a csaj, ennyit kérdezett: Kijelzőcsere? Ez elárul valamit. Meg sem szólaltam, hogy mi baja van... Elsőre eltalálta.

2011. szept. 15. 21:31
 16/16 A kérdező kommentje:
Azért én védeném a "20:59" véleményét. Annyit mondanék, hogy bármi elromolhat, és sokszor a kevésbé márkás elektronikai eszköz bizonyul jobbnak a márkásnál. És ez esetben sem a Samsung, sem a Nokia nem gagyi, mindkettő remek telefon, nekem a Samsung is tetszik, csak valamiért a Nokia most jobban tetszik. De hozzáteszem még egyszer amit már elmondtam, hogy vagy 4 évig volt samsungom, és semmi baja nem volt. Egyébként a Samsung fejjhallgatóval vagy anélkül összehasonlíthatatlanul nagyobbat szól mind minőségben, mind hangzásban a Nokiánál. Na és akkor most mivan..hoppá. Nagy Nokia, azt ha megy a szobámban a tv, már nem hallom a Nokiát ha a fülemben van a fejhallgató, mert annyira halk:S Próbáltam 3 különböző fejhallgatóval is. Mindenben lehet hibát találni..:)
2011. szept. 16. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!