Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van valakinek LG KF510-es...

Van valakinek LG KF510-es telója? Hogy szuperál és mennyiért vettétek?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 21. 10:59
 1/4 anonim ***** válasza:

nekem az van.

decemberben vettem 35 ezerért függetlenül, vadiújan, boltból.

megvagyok vele elégedve, jól működik.

2009. jún. 3. 15:08
 2/4 anonim válasza:
és nem fagy le?
2009. okt. 18. 21:12
 3/4 anonim ***** válasza:
nem fagy le, csak nemtalálom a zoomot rajta. :S:O
2009. okt. 18. 21:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Én egy éve vettem 30000-ért Media marktban...

Hát, nekem nincsenek túl jó élményeim vele... Többször volt már szervizben, volt, hogy a töltője ment tönkre, volt, hogy a mikrofon, illetve nekem azt szokta csinálni, hogy kiírja, hogy SIM kártya eltávolítva, helyezzem be. Csináltak egy szoftverfrissítést, mondván, hogy ettől majd megjavul, azóta is csinálja néha..

Egyébként nekem is szokott fagyni..

Meg sokszor ha videózok, nem veszi fel a hangot, csak a képet... Meg hangrögzítőnél se megy általában a hang.. És nem fogom le a mikrofont, direkt figyelek rá :l

Amúgy a Zoom azért nem megy szerintem, mert túl nagyra állítottad a felbontást, ha leveszed 640 x 480-asra, akkor már enged zoomolni, asszem a hangerő gombokkal..

2010. jan. 17. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!