Havi 500 mega adatforgalom napi 1-2 óra böngészéshez, napi 5-6 e-mail megtekintéséhez és napi 20 perc facebokhoz elég? Youtube-ot nem nézném
Első:
Erre bőven elég, főleg, ha csak lassítják a netet a keret elérése után...
@Utolsó az első vagyok
A kérdés arra vonatkozott, hogy 500 mega elég-e. Arról egy büdös szó nem volt, hogy lassítás van-e ha elfogyott az 500 mega.
És ha szerinted elég az 500 mega akkor nem sok fogalmad van a netes adatforgalomról.
500 mega/30nap =16.6mega / nap Ez eléggé sovány.
Egy sima weblap megnyitása már kb 2-3 mega ha nem több. 1 óra alatt ha megnyitok 5-6 oldalt már el is fogyott a napi limit. És akkor még nem nézte meg az emaileket és még nem faszbúkozott.
"Egy sima weblap megnyitása már kb 2-3 mega ha nem több. "
Opera Mini...
"Arról egy büdös szó nem volt, hogy lassítás van-e ha elfogyott az 500 mega."
Attól még lehet rá gondolni, azért kezdtem a mondatot a "HA" szóval és a másik hozzászóló is ezt a szót írta.
Azt írta, hogy "erre bőven elég ..."
Kb épphogy elég jobb esetben. És az opera mini is simán elhasznál ennyit, hogy ha sokat netezel vele. 1-2 óra alatt meg nem csak 5-6 weblapot nyit meg az ember. A faszbúk meg eleve eszi az adatforgalmat főleg, hogy ha még képeket is nézeget az ember.
Mindegy, majd ha a kérdező megjelenik itt és elmondja, milyen csomag akar ez lenni, akkor többet fogunk tudni.
Ha t-mobile-ról van szó, ott az 500 megás csomagnál csak sebbességkorlátozás van, akkor az általa írtakhoz szerintem is bőven elég.
Akkor ez az amit linkeltem.
Szerintem elég lesz, majd meglátod, hogy ha lassítják a korlát elérésekor, hogyan tudod használni.
SMS-ben könnyen meg lehet rendelni.
1430-ra küldd ezt:
+GONETL
Lemondani bármikor lemondhatod, ha esetleg nem felel meg:
-GONETL
Ilyenkor a már befizetett 30 nap lejártáig használhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!