Milyen mobiltelefont vegyek (Nokia/SE?
Annyi féle van és abszolút nem ismerem most mik vannak, de a mostani telóm már haldoklik. Mindenféleképpen Nokia vagy Sony Ericsson jöhet szóba és valamilyen alacsony kategóriásabb. Előfizus vagyok a vodafonenál és szívessen meghosszabbítom a (már lejárt) hűségnyilatkozatomat, szóval előfizetéses áron max. 20-25e-ért vennék.
Az elvárásaim a telóval szemben (vagy ezek már alapok?! :)): BT, bővíthető memória (lehetőleg 2gigáig legalább), mp3, videólejátszás (nem a 3gp, hanem más fileok lejáthatósága is), no meg egy min 1,3 megapixeles kamera, mert az eddigis volt, és sokszor jó, hogy volt :) Az sem hátrány, ha alapból adnak hozzá valamiféle headsetet.
Tudtok nekem segíteni? Elég tucattelefon lett a nokia 5310, de nekem végülis tetszik és most akciós... Más annyira mostanság nem fogott meg. De mindenféleképpen megbízhatót szeretnék, szóval örülnék a személyes tapasztalatoknak :)
Amúgy meg lány vagyok, szóval jöhetnek a nőcisebb telcsiajánlatok.
Ezek közül:
1. egyik sincs a vodánál
2. SE jóval drágább mint, amennyit szánok rá (leírtam kérdéeben)...
De azért kössz, szépek a telcsik.
Hát speckó a Nokia milliószor drágább,mint a Sony Ericcson.Az 5310-es ,meg bazi drága.Annyit nem ér meg.
Vegyél egy Samsung S5230-at.Szép és kvanagy a kijelzője.És ebbe 3.2 mpx.-es kamera van és szépen is videózik!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!