Hogy frissítsem a 3. 0-ás androidot az s5230-as telcsimen?
Figyelt kérdés
A 2.3-ast már meguntam, igazából nem is lett nagyon másabb a telcsim. A 3.0 elvileg sokkal jobb, de azt is ugyanúgy csak másoljam rá a telcsimre és műxeni fog? Iletve van még 1 kérdésem. Miért nincs marketem?2011. szept. 4. 11:41
1/28 anonim válasza:
tudomásom szerint az s5230-on egy alap touch wizz van rajta nem pedig android!
ezt benézted :D
2/28 anonim válasza:
Samsung S5230 -on semmilyen op. rendszer nincs :D
3/28 A kérdező kommentje:
Hát akkor te rosszul tudod butácska ;))))
2011. szept. 4. 11:44
4/28 anonim válasza:
már megint!
az s5230-asok nagy része azt hiszi,hogy a telójuk a legjobb a világon,bírom az ilyen kérdéseket
Az s5230 az nem androidos! vagyis soha a francba nem lesz rajta market
5/28 A kérdező kommentje:
Hát ti aztán baromi sokat értetek a telcsikhez :))))
2011. szept. 4. 11:45
6/28 A kérdező kommentje:
Le vagytok pontozva drágák
2011. szept. 4. 11:46
7/28 A kérdező kommentje:
Na írjon már valaki okostojás!!!
Szeretném már a mézfésűt a telcsikémre!!
2011. szept. 4. 11:48
8/28 anonim válasza:
én meg felpontoztam őket mert, kérdező te végtelen buta bagy, elkezdhetném magyarázni, hogy mért hülyeség a kérdésed, de inkább hagyom úgysem értenéd meg, azért annyit még hozzá teszek, hogy a 3.0 tabletekre lett kiadva.
9/28 anonim válasza:
de értsd már meg,hogy az nem androidos!
Linkeld már be hogy hol láttál ekkora baromságot!
androidos telókon alapból van market!
tudom,mer galaxy s2-m van és egyik ismerősömnek van s5230 és már fogtam a kezemben és képzeld el,hogy nem androidos
10/28 A kérdező kommentje:
Valaki mostmá komolyan is írhatna. Nem vagytok viccesek!
Én ráraktam az androidot
2011. szept. 4. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!