Mi a véleményetek a samsung s5230-ról?
Most a telenornál lehet venni 12ezerért, ha beviszem a régi telefonom.
Annyiért szeritetek megéri?
Meddig lehet bővíteni ?
Annyi pénzért jó telefon 1-2év használatra?
a rezisztiv kijelző azt jelenti, hoghy rezeg ha megnyomom? mert engem nem zavar :D
ja és fontos, hogy minnél olcsóbb legyen ezért is kérdeztem meg mert szerintem 12 ezerért nem veszek másik érintőképernyős telót
ezt a telefont senkinek sem ajánlom, rossz választás, az okokat már elmondták (régi, használhatatlan sz*r touchwiz felület, érzéketlen rezisztív panel, nem különösebben jó semmiben).
divatból gagyi érintős telefont venni nagy butaság, érdemes lenne gyűjteni még hozzá egy kicsit és kiköhögni mondjuk egy x8 vagy egy blade árát.
azt nem értem miért nem lehet megérteni, hogy olcsó teló kell nem gyüjteni akarok hozzá hanem venni egyet mert nem én veszem hanem apukám nekem
amugy neked is kösz a választ
Te meg azt értsd meg, ha kevés pénz van rá akkor se ezt vedd.
Vegyél egy normális gombosat, zenét hallgatni, képeket, videót csinálni azzal is lehet, és nem csak kínlódás lesz használni.
Oké, hogy az érintőképernyő a divat, de nem a rezisztív.
A rezisztív azt jelenti, hogy magát a nyomást érzékeli, pontatlan, erősen kell nyomni, nincs multitouch.
Húgomnak GT540 van, hát két perc után égnek állt a hajam tőle, szörnyű.
nyugodtan vedd meg!
ha ennyire nem tudod felfogni, hogy egy kalap kaki.vedd meg, és majd szívsz hogy milyen xar, és hogy miért nem halgattam a kommentekre.
aki azt írja hogy jó, azért írja, mert neki is ilyen van és nincs viszonyítási alapja.Nem fogott még a kezébe pl. egy HTC, Iphone telefont.kezébe lenne, megértené, hogy mennyire f*s ez a teló.
nem kell itt szitkozódni én már fogtam érintőképernyős telót akezembe(70-100körül forintosat) meg fogtam gagyit is nem érzékeltem különbséget
de elhiszem, hogygagyi telefon(ha belegondolok nem lenne 17ezer forint, ha profi teló lenne)
és igazatok van abban is, hogy inkább vegyek sima gombosat ami mondjuk annyit nem tud meg a képernyő se olyan nagy de nem fogom átkozni a napot mikor megvettem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!