Hogy van ez a Klikk szolgáltatás a Telenornál?
Pár napja felhívtak engem a Telenortól, hogy ajándékba kapok 3 hónapot a Klikk szolgáltatásból, és amint le tellik a 3 hónap írnak egy smst h már nincs aktiválva és ha akarom akkor meghosszabbíthatom és az 990ft lenne havonta.
Én eddig is tudtam netezni a telefonomról, legalábbis ha volt wifi mert Nokia C300am van.Az lenne a kérdésem, hogy akk ez azt jelenti,hogy ha az Operával akarok nézni valamit akkor rámehetek arra h Telenor és onnan netezzek nem kell wifi? Nem merek így netezni,nehogy utána a számlám magas legyen :/
A Klikkel 3 hónapig netezhetsz ingyen.
Viszont ne bízz benne hogy szólnak hogy már nem aktív, ugyanis ha TE magad nem mondod le, akkor automatikusan átvált net előfizetésre.
www.telenor.hu/klikk
Amúgy meg ha már felhívtak, miért nem őket kérdezted meg? Opera minivel böngéssz, kevesebbet fogyaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!