Hogyan tudom a telefonomra feltelepíteni az android 2.3-at? (Többi lent)
sztem fölösleges
semmiveln sem tud többet mint a 2.2 és uszik a garancia is ha belenyúlsz!
na akkor elmondom 2.1re lehet frissiteni hivatalos oldalról le is irják hogyan az nem veszi el a garanciát. olyan hivatalosan nem létezik hogy 2.3 csak valami kocka csinálta androidhoz. ha ezt teszed fel akkor ugrik a garancia.
és amugy meg honnan szereznél 2.3-at?? mert ha valami kamusat szedsz le akkor tönkreteszi a telódat + meg se csinálják mert ugye garancia ugrott csak több tizezerért.
osztálytársamnak 2.3 van rajta egy kicsit gyorsabb az tény meg "hangosabb a zene" állítólag (ezt nem tanusitom).
én tuti nem nyúlnék bele de te tudod.
amugy ahonnan megszerezted/megszerzed ott keresd a leírást hogyan kell.
2.2 van hivatalos x10 mini pro-ra?
Nincs és nem is lesz.
hivatalosan nem létezik hogy 2.3 csak valami kocka csinálta androidhoz. ha ezt teszed fel akkor ugrik a garancia.
Azért nem valami hülye kocka csinált valami izét androidhoz. A főzött romokat többnyire programozni tudó vagy épp rendes programozók csinálják (vagy lelkes amatőrök akik beleásták magukat valamennyire a témába). A samsunghoz pl. felvették a cyanogenmod romok készítőjét, egy készülékgyártó cég meg bejelentett egy készüléket amin gyárilag miui rom fog futni. A már publikus romokat ha rendes helyről pl. a készítő oldala, a készülékkel foglalkozó nagyobb és ismertebb oldalról szerzi be onnan nem sok probléma lehet lévén, hogy azokat többen is kipróbálták már és van némi visszajelzés.
A garanciáról meg annyi, hogy ha baj van vissza lehet állítani a dolgokat.
De ettől még érthető, hogy sokan nem akarják feltenni az ilyen romokat.
2.3-as romokat meg itt lehet találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!