Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tényleg vízálló vagy csak...

Dep25 kérdése:

Tényleg vízálló vagy csak csepp álló a motorola defy?

Figyelt kérdés
Arra lennék kiváncsi ha mondjuk veszek egy ilyen telefont az csak cseppálló vagy bevihetem pl strandon hosszabb időre víz alá mert ha csak csepp álló akkor fölösleges megvennem.
2011. szept. 2. 12:49
 1/9 anonim ***** válasza:

inkább vízállónak mondanám:

[link]

2011. szept. 2. 13:04
 2/9 anonim ***** válasza:
de félóránál tovább ne tartsd víz alatt
 3/9 anonim ***** válasza:
vízálló
 4/9 anonim ***** válasza:
A dobozban benne volt a cetli, hogy a telefon nem vízálló... Nyilván a garancia miatt. De kipróbálni nem mertem még, pedig láttam már sok videót. Az üveg viszont nem egészen karcmentes. Éles betonra leesve megkarcolódott sajna. De nem tört semmi legalább, pedig 60-70cm-ről pottyant oda, képpel lefelé.
2011. szept. 2. 13:13
 5/9 anonim ***** válasza:
azért írják, hogy nem vízálló, mert nem vállaják a felelősséget.
2011. szept. 2. 13:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Csak a felelősséget akarják elhárítani, azért mondják, hogy nem vízálló. Egyébként méteres vízben fél órát kibít. Az üveget meg jó hogy nem akarjátok mindjárt kalapáccsal ütni :)
2011. szept. 2. 16:26
 7/9 anonim ***** válasza:
cseppálló eredetileg, de többet bír, nyilván, hogy nehogy egy kicsivel kevesebbet bírjon, mint amennyire szükséges, meg persze gondolták, hogy nincs az az ép eszű ember, aki a kádba dobálná...XD
2011. szept. 2. 18:40
 8/9 A kérdező kommentje:
jelenleg iphone 3gs telefonom van láttam már sok videót a neten hogy tesztelik vízben is fr én még nem mertem vízhez értetni pedig már több mint 2 éve megvan. ütést viszont jól bírja egyszer tíz métert repült és baja csak annyi hogy a külső üveg megrepedt egy pár helyen de a kijelző használható ha a motorola legalább annyit bír mint az iphone akkor gondom nem lesz vele főleg ha birok vele víz alatt is kamerázni.de azért megvárom az iphone 5 kijövetelét hátha megteccik.köszönöm az eddigi válaszokat
2011. szept. 2. 20:02
 9/9 Balogh István Lajos ***** válasza:

Strandos videó érdekel?:3 méter mélyre leengedtem - utánamentem és visszajátszottam a felvételt...tuti

B.i.L

2011. szept. 11. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!