Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit gondoltok az Iphone 4 ről?

Mit gondoltok az Iphone 4 ről?

Figyelt kérdés
Új telefont szeretnék és az iphone-ban gondolkodtam.. hallottam, hogy ugy éri meg ha kihasználom a telefont.. mitjelent az h kihasználom?? segitsetek nem nagyon tudok róla ezért érdeklődöm. vélemények is érdekelnének köszii 17/L
2011. szept. 1. 16:17
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Tökéletes köszönöööm a segitséget :)) szerintem akkor megvan álmaim telefonja :)
2011. szept. 1. 17:35
 12/15 anonim ***** válasza:
Az egész mobilpiac kb ugyanabból építkezik. Pl alig néhány féle mobilprocit gyártanak a világon. Olyan nem létezik, hogy iphone hardver. Egyébként meg a PC-knél a rohadt széles hardver palettára meg tudják oldani az oprendszer optimalizálását. Mobilnál is lehetséges (és nagy mértékben megdobja az eszközök közti kompatibilitást). Szóval lehet gőgösen az út bal oldalán közlekedni és mindenkivel szembe menni, csak érdemes is?
2011. szept. 1. 18:08
 13/15 anonim ***** válasza:
örülök hogy segithettünk :)) annak is hogy megtaláltad álmaid telefonját :)
2011. szept. 1. 18:10
 14/15 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon megleszel vele elégedve :)

Én is 17/L vagyok, nekem iPhone 3GS-em van, eggyel az iPhone 4 elötti, de én nagyon megvagyok vele elégedve. Jól is néz ki és rengeteg alkalmazást letudsz tölteni hozzá és még gyors is :)

2011. szept. 2. 07:48
 15/15 anonim ***** válasza:
Szte a jijelzőjétöl befogsz szarni
2011. szept. 2. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!