Sony Ericsson Xperia X8! Lehet memória kártyára menteni?
Figyelt kérdés
Mármint alkalmazásokat!! Azt akarom hogy Android Market ne telefon memóriára hanem az sd kártyára mentse el az alkalmazásokat o.O ezt belehet állítani valahol ? mert nem találon a beállításoknál !!2011. aug. 31. 11:00
11/13 uszi válasza:
Engem is érdekelne a téma, igaz, nem x8-am van, de nem tudok memória kártyára alkalmazásokat tenni. Így a saját memória meg elég kevés. Próbáltam több programot (appmgrIII, app2sd, stb), valamelyik még mutatja is, hogy hány alkalmazás helyezhető át, de nem teszi meg. Megnéztem az itt említett App Backup & Restore-t, ami át is teszi. De hogy utána mit honnan kell törölni és mit nem, az már nem világos (első androidos készülék). Ezzel amúgy az alkalmazás maga a kártyán lesz, de tudom indítani? Vagy ha szükségem van rá, újra rá kell tennem a telefonra? Akkor mit is töröljek és honnan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!