Melyik telefont lenne érdemesebb megvenni?
Holnap telefon vásárlás előtt állok,és nagyon vacilálok a samsung galaxy ace és a blackberry 9300 között!
Tudom,most mindenki azzal fog jönni,hogy 2 teljesen különböző kategóriájú telefonról van szó,mégis számomra nehéz a döntés!
Samsung talán többet tud,és ugye ott az android,viszont a blackberry évek múlva is blackberry marad,tudomásom szerint elég megbízható márka!
Mivel 2 éves hűségnyilatkozattal szeretném megvenni,ezért olyan telefonra lennem szükségem ami 2 évig kibírja,nem szeretnék közben telefont cserélni...
Vagy esetleg ha tudtok másmilyen max 30 ezer ft-ig előfizetéses (média mánia S díjcsomag) készüléket,azt is szívesen veszem!
samsungról nekem nagyon rossz benyomásaim vannak még a gombos korszakból, és nem vennék olyan telefont ami iPhone copy, kis másolos szemét cég :D
blackberry 9300 az blackberry 9300 marad 5év mulva is, és jó áron megtudsz tőle vállni én inkább azt venném
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!