jó dolog a multitouch, de nem határoz meg semmit. a kijelző tényleg jó volt, de maúgy az egy samsung kijelző :)
amúgy nekem gyorsabban felmásol microsd-re ugyanannyi zenét, mint ameddig az itunes szinkronizálta. 8mb/s-el másol, az itunes nem tudom mennyivel szinkronizál, mert az itunes nem írja ki. ja még 1 +pont a droidos cuccoknak a micro USB :) az apple szabványú csati az iphone-nál megint csak megköti a kezed.
2011. aug. 29. 23:39
22/27 anonim válasza:
Neked nem mind1 milyen kábel megy a gépedbe? Egyébkent probáld ki azt hogy nem a memoria kártyádra hanem a telefonodra másolsz. Én arról beszéltem
2011. aug. 29. 23:44
23/27 anonim válasza:
nem. mert pl a bnőmnél volt ebből gáz, hogy akartam a gépéről képeket meg zenét tenni a telómra, de akkor még a 3GS-em volt és nem volt nálam a kábele. és neki csak sima microusb kábele volt (mert lowend alcatele van, nem szifonja) és nem tudtam rátenni a cuccokat a telóra a szifon apple szabványú csatija miatt. meg persze nete sincs, így az itunes-t sem tudtuk leszedni a gépére, tehát ha kábel lett volna, akkor se lehetett volna másolni.
2011. aug. 29. 23:49
24/27 anonim válasza:
A kovetkező gond az eltérő iTunes libary lett volna :D hozzá lehet szokni. Ilyenkor jó egy 2.5"-os kulső hdd, tele zenével és filmekkel :)
2011. aug. 29. 23:52
25/27 anonim válasza:
de én nem tudok hozzászokni, mert nem kényelmes :D sokat kell vele szarakodni, nagyon sokat és ez mind az Apple nyerészkedő stratégiája miatt van.
2011. aug. 29. 23:55
26/27 anonim válasza:
Jó biztos van egyszerübb megoldás, elinte nekem is volt vele gond, utána jött egy 2.5" SAMSUNG!!(olcso) 320GB-os cucc. Ràfér a zene, sorozatok ami kell back upok és a rá telepitett iTunes :)
Mondjuk van rajta VLC Player is ha nem telefonrol akarok nezni valamit :D
2011. aug. 30. 00:06
27/27 anonim válasza:
Eleinte nekem is fura volt az iTunes, de nagyon megszerettem már. Nekem egyszerü kezelni és szépen rendben tartom legalább a zenéimet és aklmazásaimat miatta.. Söt egyben ott is van az AppStore.. ha unatkozok körbenézek benne.. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!