T-mobile-os ingyenes facebook-ot használva, miért von le pénzt a kártyáról SE X8-on használva?
Neked is azt tudom mondani, mint tegnap és korábban is többször:
Fizess elő legalább egy olcsóbb netcsomagra.
A net letiltásával sz@rt se fogsz érni, mert a facebook használatához engedélyezned kell, de ilyenkor nem csak a facebook fogja használni a netet, hanem egy csomó alkalmazás is ami alig várja azt, hogy engedélyezd a netet.
"letöltöd Marketről az APN On/Off Widgetet,kiteszed a widgetet,és,ha piros,akkor nincsen adatforgalom,szóval nem megy a pénz"
Azért megnézem, hogy fog fäszbookozni, ha nincs adatforgalom, ha meg bekapcsolja amikor akar csatlakozni, nem csak a facebook fogja használni ami netelőfizetés nélkül 13 ft/10 kb...
Akkor fizessek elő erre?
Mondjuk 590 ft nem is sok, legutoljára 3 nap alatt kb. 2000 forintom bánta az ingyenes facebook-ot...
Ha jól látom ez 30 mb-ot ad és ha elérem a korlátot, utána csak a net sebességét korlátozzák, de nem kell többet fizetnem?
Használtam a net letiltására az adatforgalom nevű widgetet, ezek szerint nem csak a facebook használta a netet amikor engedélyeztem az adatforgalmat?
Fizess rá elő, ha nem akarsz az ingyenes facebook mellet horribilis számlát.
A net letiltása nem fogja megoldani, se az apn on/off, se a gyári adatforgalom widget. Igazából ezek csak arra jók, ha valaki egyáltalán nem akar netezni és ekkor letiltani a netet. Előfizetés nélkül ha facebookzni akarsz a többi alkalmazás is használni fogja a netet ami nem éppen olcsó. (3 nap alatt 2000 ft.)...
Sms-ben is megrendelheted:
1430-ra küldd ezt:
+GONETS
Azonnal aktiválódik és 30 naponta levonja az árát, ha van elég összeg rajta. Ha nincs, addig felfüggesztik amíg fel nem töltöd az egyenleget.
Köszönöm redondo36 válaszait, elküldtem éjfél körül az sms-t.
Azonnal le is szedte az árát a kártyáról, de most kb. 2 órás netezés (facebook) is megmaradt az összeg ami akkor volt. Eszerint most már nyugodtan használhatom az ingyenes facebook-ot, nem fog semmi más külön pénzt leszedni.
Mégegyszer köszönöm, mentek a zöld kezek.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!