Milyen telefont vegyek? Valami modernt, de nem teljesen érintőképernyőset keresek. Lehessen vele rádiót hallgatni, memória kártyás legyen és jó fotókat készíthessek vele. Ja, és tudjam GPS-ként használni havidíj nélkül.
Ja, és tudjam GPS-ként használni havidíj nélkül.
GPS-ért nem is kell havidíjat fizetni.
Ezt a "nem teljes érintőkijelzőt", hogy érted? Mert vagy érintős vagy nem. Modern telóknál meg csak érintőset fogsz találni. Vagy van qwerty-je de ha az érintőpanel elromlik (ez a jobb telefonoknál azért elég sokáig jól működik) attól még ugyanúgy használhatatlan lesz a telefon.
Az előző telefonomat, egy LG-t, azért vettem, mert GPS-esnek reklámozták. Megvettem, és kiderült, hogy csak az első három hónapban van ingyen a GPS, aztán fizetni kell havidíjat a software-ért. :( Olyat szeretnék most, amire ingyenes software-t rá lehet tenni.
A nem teljesen érintőképernyőset úgy értem, hogy valami kombinált, aminek van érintőfelülete és pár rendes gombja is.
Amúgy, köszi a választ. :)
Olyat szeretnék most, amire ingyenes software-t rá lehet tenni.
Erre bármelyik okostelefon megfelel. Androidon pl. ott a google maps ami alapból rajta van. Ingyenes is és van már offline funkciója (amúgy online és netet használ) de ezen kívül van egy pár offline navigációs program androidra. A Nokiáknál ott az ovi maps ami szintén ingyenes (ezt viszont utólag tudod telepíteni) csak a Nokia telefonok nem épp arról híresek, hogy annyira modernek.
A Nokiának van egy ilyen telefonja asszem az X2-es ami érintős is, ugyanakkor van rendes telefonos gombsora is. Ez viszont nem modern (mint úgy jelenleg az összes Nokia) és nincs is benne gps.
Érintőkijelző + billentyűzet = qwerty-s telefon. Pl. SE X10 mini pro, mini pro, HTC Desire Z, Motorola Milestone, Milestone 2, Samsung Galaxy 551 stb. nézegess ilyeneket. Jobb ötletem telefonajánlásra ilyen feltételekkel nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!