Milyen oldalakat látogatsz a neten mobilról?
Használj RSS olvasót. Sok blogot olvasok és a blogokhoz egytől egyig van RSS. Azokat ha beadod az RSS olvasónak akkor az az olvasón belül megfelelő méretben megjeleníti a híreket és nem kell egyesével végignézned 1000 oldalt hanem 1 helyen látod a friss dolgokat.
Egyéb honlapok közül mobilról csak az index.hu -t nézem illetve ha rákeresek valamire akkor azt... :)
sg.hu
hwsw.hu
port.hu
viccesviccek.hu
holtankoljak.hu
Mindnek a mobilos verzióját. Illetve az Ovi áruházból van 1-2 mobil alkalmazás. Pl: Facebook chat, MSN, Skype, IWIW, AccuWeather.
Köszönöm az eddigi válaszokat! Kedves utolsó: nem annyira zavar, mert nem ezen keresztül netezek elsősorban, és mint írtam, most tanulom. Samsung star II telefon ratyi? Bocs, csak erre volt keret, a gyerekemnek HTC-je van, nekem ez is megfelel.
További hasznos válaszokat szeretnék még olvasni! Köszi!
Nem arról van szó, de attól még ha nincs keret egy jó cipőre akkor nem az a megoldás, hogy megveszek egy kisebbet és olcsóbbat mint ami a lábamra jó, hanem várok amíg lesz keret egy jóra.
Node ebbe ne menjünk bele, továbbra is egy jó RSS olvasót ajánlok, az egységesíti neked az rss-el rendelkező oldalak többségét.
nekem is ilyen telom van most is arrol irok. megoldás : opera mini.
nem értem miért fikázzák ezt a telot. azért mert nem okostelefon? vagy azert mert masoknak nem ez tetszik? pfft...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!