Hogy kell szinkronizálni a szám. Gépen a marketet a telefonnal hogy letudjak tölteni ott gépen is?
"deh egy rakat cuccot nem enged onnan letölteni mert azt írja nem kompatibilis az x8-ra miközbe sokaknál már láttam miért van ez?"
Több okból lehet nem kompatibilis, az egyik, hogy inkomapitibils az X8 hardverével.
Másik, hogy nem kompatibilis az X8-on alapból lévő 2.1-es androiddal (legalább 2.2-es vagy 2.3-as kell hozzá).
Szerintem ez a legvalószínűbb, másoknál lehet, hogy valamilyen 2.2-es, 2.3-as főzött rom van telepítve.
Még van egy harmadik, hogy az adott alkalmazás csak bizonyos országokból tölthető le, a market ugyanis ellenőrzi, hogy milyen SIM kártya van a telóban.
Erre megoldás lehet a MarketAccess telepítése.
""deh egy rakat cuccot nem enged onnan letölteni mert azt írja nem kompatibilis az x8-ra miközbe sokaknál már láttam miért van ez?"
Sokak megbuherálják a telefon oprendszerét.
A kérdéseid alapján neked nem ajánlott a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!