Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy mini? Ennyire...

Samsung Galaxy mini? Ennyire rossz lenne az a teló?

Figyelt kérdés
Hétfőn jön meg a Samsung galaxy minim. Az a helyzet, hogy most elkezdtem olvasgatni utána és mindenki azt írja itt, hogy nagyon sz*r telefon, hogy rossz a kijelző, meg lassú stb. 15 éves vagyok és nincsenek nagy igényeim telefon terén. Tehát annyira azért nem rossz vagy mondjam vissza. Igazából Ace-t szerettem volna kérni anyuéktól, de az 45.000 Ft-ba került volna és ez meg csak 20.000 Ft. Légyszi adjatok tanácsot, mert most el vagyok keseredve? Tapasztalat?
2011. aug. 26. 22:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Én nem láttam még élőben a galaxy mini kijelzőjét, de egy haverom igen, és azt mondta egyáltalán nem zavaró, egy másik haveromnak meg ilyen telefonja van, és ő is azt mondta ,hogy egyáltalán nem zavarja a kijelzője, ez az egy gyengéje van ennek a telefonnak szerintem, fényképezgetni tudsz vele, igaz az nem a legszebb képeket csinálja, de hát arra fényképezőgép való. :)
2011. aug. 28. 22:33
 12/16 anonim ***** válasza:
26%
Ha nem is játszani akarsz rajta hanem netezni akkor is csúnya mert a felbontás mindenhol ugyanaz.
2011. aug. 30. 12:51
 13/16 anonim ***** válasza:
26%

Képeket meg olyan szinten várhatsz tőle ahogy egy 3 megapixeles kamerától várható. Gyönyörűnek nem mondható de csúnyának sem bár szépnek sem OLYAN szép.

Flash nincs rajta, a Galaxy Minin 2.2.1 fut ami alapból a memóriakártyára rak pár alkalmazást amit lehet.

Telefon gyengéje:

Túl nagy képernyő, túl kis felbontás, túl kevés szín, QVGA (azaz szitne a legrosszabb felbontás) videók felvétele és QVGA kijelző is.

2011. aug. 30. 12:56
 14/16 anonim ***** válasza:
28%

Nálam 1 napig volt egy ilyen telefon. Szerintem egyáltalán nem rossz. Nem 1 profi telefon, de sok mindenre használható. A kamera nem rossz, de a telefonok kameráját ugyebár nem arra találták ki hogy profi képeket készíts vele.

Egyébként én azt ajánlom hogy rootold a telót(már ha értessz hozzá), esetleg tehetsz rá főzött romot is.

2011. aug. 30. 14:12
 15/16 anonim ***** válasza:
45%
ui: [link]
2011. aug. 30. 14:14
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

"Egyébként én azt ajánlom hogy rootold a telót(már ha értessz hozzá), esetleg tehetsz rá főzött romot is."

Jujj, ha ezt x8-al kapcsolatban írtad volna, asdfvb azonnal ugrott volna...

2011. aug. 31. 02:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!