Samsung Galaxy mini? Ennyire rossz lenne az a teló?
Képeket meg olyan szinten várhatsz tőle ahogy egy 3 megapixeles kamerától várható. Gyönyörűnek nem mondható de csúnyának sem bár szépnek sem OLYAN szép.
Flash nincs rajta, a Galaxy Minin 2.2.1 fut ami alapból a memóriakártyára rak pár alkalmazást amit lehet.
Telefon gyengéje:
Túl nagy képernyő, túl kis felbontás, túl kevés szín, QVGA (azaz szitne a legrosszabb felbontás) videók felvétele és QVGA kijelző is.
Nálam 1 napig volt egy ilyen telefon. Szerintem egyáltalán nem rossz. Nem 1 profi telefon, de sok mindenre használható. A kamera nem rossz, de a telefonok kameráját ugyebár nem arra találták ki hogy profi képeket készíts vele.
Egyébként én azt ajánlom hogy rootold a telót(már ha értessz hozzá), esetleg tehetsz rá főzött romot is.
"Egyébként én azt ajánlom hogy rootold a telót(már ha értessz hozzá), esetleg tehetsz rá főzött romot is."
Jujj, ha ezt x8-al kapcsolatban írtad volna, asdfvb azonnal ugrott volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!