Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Motorola Defy vagy SE Xperia...

Motorola Defy vagy SE Xperia Mini Pro?

Figyelt kérdés
melyik a jobb és miért, melyik ér többet
2011. aug. 25. 18:11
 1/8 anonim ***** válasza:

én a defyt preferálnám, mert férfiasabb meg nagyobb a kijelzője. viszont a mini pro naprakészebb meg kicsit jobb a hardvere.

de ha a Defy+ lenne a kérdésben, akkor egyértelműen az.

2011. aug. 25. 18:19
 2/8 anonim ***** válasza:

Már csak a qwertz miatt is xperia.

Ha viszont számít a méret - pl kijelző - akkor Defy.

Attól függ, mire akarod használni. Nekem pl tanulás miatt jobban szükségem van az xperiára - naprakész szoftver + qwertz miatt, és persze az sem mellékes, hogy tényleg nagyon egyben van a kicsike.

2011. aug. 25. 18:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Én a Mini Pro-ra szavazok a jobb felszereltség miatt,a kijelzője lehet nem a legnagyobb de az elődjéénél nagyobb.
2011. aug. 25. 18:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Xperia
2011. aug. 25. 19:15
 5/8 anonim ***** válasza:
xperia
2011. aug. 25. 19:50
 6/8 anonim válasza:
Netezésre Defy, mert nagyobb a kijelzője. Amúgy szerintem a SE kicsit rosszabb.
2011. aug. 25. 20:18
 7/8 anonim ***** válasza:

[link]

Itt is látható, hogy minimális különbség van a 2 között. Tehát attól függ, hogy mire is akarod használni.

2011. aug. 25. 20:33
 8/8 anonim ***** válasza:
a netezés az egyik legfontosabb szempont okostelóknál. arra meg sokkal jobb a defy+strapa teló. lehet, hogy a mini pro jól összevan rakva, de a defy katonai szabványok szerint készült.
2011. aug. 25. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!