Melyik androidos telóra érdemes gyűjteni?
Szóval.Életem legelső androidos telefonja lenne,de ezenkívül azért persze nem vagyok hülye a telefonokhoz,mivel unokatesómmnak is droidos a telefonja.
Nem szeretnék rá éveket gyűjteni,hanem hogy kb fél év alatt meglegyen a pénz.
2havonta kapok 15.000 Ft-ot(vagy akörül)
Azaz nem kapom,hanem nyuszit tenyésztek,és amikor eladom a kisnyuszkókat a pénz az enyém.
Amikre használnám:
-Zenehallgatás
-NÉHA filmnézés
-Telefonálás
-Alkalmazások
-Játékok
Eddig gondoltam a Sony ericson xperia mini pro-ra.(Nem az x10re)
Ja és még ami fontos: lehetőleg 80ezer alatt legyen.
11/L
Üdv.
19:14:
ZTE Blade nem szimpi,gyk-n olvasgattam róla a tulajdonosok véleményét,és mind azt írta hogy állandóan szervizbe rohangál vele.
Mindegyik okostelefonal sanszos ez, mindenféle cucc van hozzá, addig tudod mókolni mig szegény tényleg nem indul.
Népszerüsége az előnye és a hátránya is, annyiféle rom van hozzá fél élet kevés hogy mind kipróbáld.
Legtöbbször épp egy ilyen rom okozza a galibát, sok felhasználónak ilyenkor nem marad már mint a szerviz.
Ott a két év garancia, ha valami nem oks akkor csere és kész. Ennek a felbontása 800*480, böngészéshez még ezt is szokni kell pc után, 320*200-as kijelzőn pedig egy kinszenvedés, kerüld el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!