Csak én utálom a mobilokat?
3 féle ember van:
-van aki szereti a mobilt
-van aki utálja a mobilt
-és van akinek csak egy használati tárgy .
te valszeg a 2-esbe tartozol
Én sem szeretem. A leglehetetlenebb helyzetekben hívnak fel, és sokszor teljesen feleslegesen. Sokakkal már szinte nem is lehet megbeszélni egy találkát, mert "majd felhívlak". Aztán persze akkor hív fel, amikor épp cipekedem. Amikor anyukámhoz megyek látogatóba, rendszeresen a vonat indulása előtt 5 perccel telefonál, hogy "na, fenn vagy már a vonaton?" Persze én épp a vonathoz rohannék, de mivel 8 táskám van, meg kell álljak felvenni a telefont, mert hátha fontos. Aztán ha emiatt nem érem el, akkor még egy hívás keretein belül le is vagyok b@szva.
Mondjuk most már az ismerőseim többsége tudja, hogy ne hívjon, ha nem muszáj. Mindig be van kapcsolva a gépem, ha tud, írjon chaten. Vagy emailt. Ezek sokkal jobbak, hiszen nem kell csapot-papot eldobva, akár a vécén ülve beszélni velük, hanem akkor írok, amikor ráérek.
Nézd a telefon nagyon sok helyzetben segítséget nyújt számodra:
-életveszélyben vagy/vannak
-vígaszra van szügséged
-életed legfontosab döntését kell meghoznod
-és bármely aprócseprő ügy miatt is oda csöröghetsz
valakinek pl "Hozzál egy tejet a boltból ha már arra jársz"
Azt mondom igen kis dolgok de ha ezek nem lennének nagyon hiányoznának
Szóval addig örülj amíg ilyen sokan hívnak mert ha késöbb a kutya se keres fel ilyen ahogy te mondod
" KIS HÜLYESÉGEK " mijat nagyon fog hiányozni mert figyelj ők csak gondolnak rád inkább örülnél a hívásaiknak és nem kell itt felháborodni hogy mit kébzel ez magáról hogy volt képes felhívni ilyenkór xd te se örülnél neki
és mi van akkor ha szülinapod van és valaki csak
16:00 után tud elérni téged leordítod hogy hogy volt képes ilyenkór keresni vagy mi szóval örülj neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!