Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van kereken 38.765 Ft-om...

Van kereken 38.765 Ft-om telefonra. :D Milyet vegyek?

Figyelt kérdés

Zenehallgatás, netezés a fő dolgok, de játszani sem lenne rossz rajta olykor, vagy valami zsírkirály alkalmazással elütni az időt. :D

De nincs sok dellám, kifizetem a tankönyveimet, "beiskolázom magam", és ennyi fog maradni a munkazsetonomból.

Olyan teló kéne, ami 2 év múlva is egészen jó állapotban lenne, és akkor sem lenne elavult őskövület.

Blade, X8 meg Huawei X3 a kiszemelt célpontok, de imádnám, ha adnátok még ötleteket nekem, és nagyon megköszönném, ha a lehető legjobb választást sikerülne a Ti tanácsaitok által összeállítani.

(De szép mondat. xD)

Száú, vics iz dö best mobájl fón ebben az árkategóriában? :D

17/F

2011. aug. 23. 21:06
 1/8 anonim ***** válasza:
sóher anyád van nem fizeti a könyveid... vegyél blade-et bár ennyi pénzből én kistestű robogót vennék, az jobban bejön a csajoknak :D
2011. aug. 23. 21:11
 2/8 anonim ***** válasza:
egyértelmű, Blade
2011. aug. 23. 21:11
 3/8 anonim ***** válasza:
igen énis a blade-et ajánlom az X8 semmi képp esetleg még nézz meg jobb telefonokat, de ügye persze függ szolgáltatótól, tarifacsomagtól, hogy mennyiért viheted el.
2011. aug. 23. 21:15
 4/8 A kérdező kommentje:

Kedves első válaszoló, édesanyám 2 éve halt meg, apám egyedül nevel, van 2 tesóm, az egyik nővéremnek még fizetnie kell a tankönyveit, és egyébként sem keres jól.

Szóval senki nem sóher, én döntöttem így... De köszi azért a válaszod!

A többi választ is köszönöm! :) Egyébként kedves 3. válaszadó, Ön miért nem tartja ajánlatosnak, inkább bitangpusztulatosan fostosnak az X8-at? :D

2011. aug. 23. 21:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Jajj de nagyon hótlaza valaki.
2011. aug. 23. 21:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Blade.
2011. aug. 23. 21:57
 7/8 anonim ***** válasza:
51%
azt én is észrevettem, hogy nagy lazulás van :D
2011. aug. 23. 21:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem X8-am van első androidos telefonom és nagyon szeretem.
2011. aug. 23. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!