Kié, mié ez a telefonszám: 0680222111?
Ez egy olyan szám amit ingyenesen lehet hívni. Ha felhívod sokáig csörög ki, de utána valami sípoló hang hallható. Olyan is van, hogy foglaltat jelez.
Kié ez a telefonszám?
Mi a sípoló hang?
Úgy összességében mi ez az egész?
rákerestem és : A keresés nem hozott eredményt, vagy az előfizető adatai titkosak.
nemtudom mi ez... nem balszerencséjé és nm is fogtok neghalni!!!:D haverom 1 éve hívta és minden oké vele szal no para...de nagyon furcsa..
Sziasztok!
Mi a suliban próbálgattuk a haverokkal és egyszer-kétszer föl is vette majd később már vagy fél perce tartottuk a vonalat és valamit megszólalt de nem lehetett érteni de komolyan beszélt.
Más barátok azt mondják hogy ugye van ez a kör film és az a csaj annya száma (szamara).
Csatlakozom az egyik válaszhoz, énis felhívtam jó sokszor.
egyszer haverom átjött és felhívtuk egyszer-kétszer.
ugy este 8-9 körül felhív valaki és az a szám amit hivogattunk :O
úúúúúúú de be voltunk szarva...felvettem és megkérdezte "tudod meddig élsz?"
na azóta más mobilom van.
amúgy ezeket a hangokat egy gép mondja, mint mikor lekérdezzük az egyenleget vagy akármi...(a gép beszél)
de nem csak sípol!
még ezelött volt, hogy hivogattuk haverjaimmal és olyan 10 másodpercnél elhallgatott a sípolás és valamien morgást-görgést hallottunk aztán meg egy csaj sikított.
félelmetes kicsit :D
azt mondják ha nem csak a sípolást hallottad akkor 7-8 napon meghalsz -.-"
most akkor ki írta ezt? a hullám? ne má!!!
HÜLYESÉG az egész, csak ilyezgetnek
egy valamit akkor se értek...
ki teszi le? mert ha végig hallgatjátok az egészet 50-60 másodpercnél leteszi magátol. ki teszi le?
mikor foglaltat ír hogy lehet foglalt ha gép mondja?
mégse gép?
Ez az egész a Kör nevű címből a TV-ből jövő sípoló hang. Nem tudom mi értelme...
Ja és a hívás mobilról is ingyenes. A bizonyíték:
Haveromnak egyáltalán nem volt pénz a mobilján és fel tudta hívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!