Samsung S5230-at Samsung Galaxy Mini-re cserélném az jó?
Sziasztok!
Most Samsung S5230-am van.Nagyon szeretem, imádom ezt a telefont.De...nem androidos.Nagyon szeretnék egy androidos telefont, azért mert sokat tud, és tényleg úgy gondolom, hogy most már nem az ilyen "sima" telefonoké a jövő, hanem ezeké az okos telefonoké.Körülnéztem az olcsóbb árkategóriás androidos telefonok terén, és hát egyedül a Samsungnak a Galaxy Mini-je érdekel.Igazából egy simbyenes telefon az ami nagyon jól néz ki, de hát az android sokkal jobb.
Szerintetek megéri?Jól járnék vele?Tudom, hogy a képe nem a legjobb, tudom, hogy nagyon sokan szidják ezt a telefont.Megnéztem a menüjét és nekem tetszik.
Kérlek segítsetek!
Köszönöm előre is!
Hat, nekem Galaxy fit-em van, nagyabol ugyan az a 2 telo, az arat megeri, mivel nem kaphato az orszagban ahol elek Zte blade, engem nem erost elegit ki, nagyon szar a kepernyoje, de jobbat ilyen arba nem kaptam.
De ha Magyarorszagi v akkor, mindkepp inkabb Zte Blade-t vegyel.
Köszi a válaszodat!
Na most e helyzet a következő: A ZTE Blade alig drágább mint a Samsung Galaxy Mini és azért tényleg az adatok alapján jobbnak bizonyul...
Mennyire megbízható ez a telefon?Nem kell vele hetente szervizbe rohangálni?Milyen a menüje?Van valami hasonlóság a Samsung és a ZTE menüje között?
Ja és egyébként Magyarországon élek.És a t-mobilnál fogok vásárolni készüléket.Csak jó lenne eldönteni, hogy melyiket.
Köszönöm még egyszer :)
Kezdő vagyok igen.Ezért fordultam nálamnál okosabbakhoz.Szóval a kérdés az, hogy Samsung Galaxy Mini vagy ZTE Blade?Azt mondják, hogy a ZTE elég rossz anyagból készült, nagyon kopik stb...A Galaxy viszont elég rossz/pixeles képpel rendelkezik.
Segítsetek kérlek, nem tudok eligazodni a kettő között...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!